(Video) Banka Zlatanu Čordiću – Zlatku jasno pokazala, da tudi zanj veljajo enaka pravila kot za vse ostale. Zaradi neupoštevanja le-teh so mu zaprli račun!

Foto: Nova 24TV

Eden od glavnih obrazov protestov proti vladi in pogoju PCT Zlatan Čordić – Zlatko je sodeč po videu, ki ga je objavil na svojem Facebookovem profilu in Twitter računu prejel obvestilo o zaprtju računa na Novi KBM.

Razlog zaprtja računa naj bi bil v nedovoljenem snemanju znotraj poslovalnice in neupoštevanje pogoja PCT ter zavračanje nošenja zaščitne maske. Pri obisku poslovalnice naj bi tudi napadal zaposlene, ki so od njega zahtevali spoštovanje pravil.

Kljub vsemu se Zlatko še vedno spreneveda, da v času protestov ni storil ničesar nezakonitega in da je to poteza stranke SDS, ki bi po njegovo usmerjala dejavnosti znotraj Nove KBM. Napovedal je še, da bo šel v banko, ki se ne ukvarja z umazanimi posli domačih in tujih oligarhov.

Glede na razkritja Rada Pezdirja v novi knjigi Vzporedni mehanizem globoke države in pripadnost levi politični opciji lahko predvidevamo, da bo zanj dovolj dobra samo NLB?

Video si lahko ogledate tukaj.

Vir: Twitter