(Video) Bizarno! Boris Kobal po plagiatorstvu sedaj svojo vrnitev na odre pričel z norčevanjem iz vojne v Ukrajini in obiska Janeza Janše, ki ga je poimenoval Kekec!

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Janez Snoj III)

Po tem, ko je Boris Kobal svojo kulturno udejstvovanje za nekaj časa prekinil zaradi plagiatorstva predstave, se je sedaj na odre vrnil s precej “neslanim” šiljenjem na račun vojne v Ukrajini. Pri tem se seveda ni mogel izogniti, da se ne bi norčeval tudi iz obiska Janeza Janše v Ukrajini, kmalu po pričetku vojne.

Kobal je tako namreč v svojem nastopu dejal, da je Volodimir Zelenski komaj čakal na tisti obisk, hkrati pa Janeza Janšo poimenoval Kekec. Ostala dva predsednika pa je poimenoval Kosobrin in Mojca. Gre za zelo neprimerno in skrajno bizarno norčevanje iz vojne v Ukrajini in boja za mir na tem področju.

V svojem nastopu je Kobal še dejal, da je verjetno Janez Janša Zelenskemu povedal, kako je potrebno kupovati in prodajati orožje, ker naj bi s tem imel izkušnje. Na koncu se je Kobal še norčeval z vojne za Slovenijo, ker naj bi trajala samo 10 dni, hkrati pa takratne deležnike obtožil, da so fakturirali orožje, ki je šlo na Hrvaško.

Vir: Twitter