(Video) Bo Urška Klakočar Zupančič zaradi gledalke, ki si vsak dan niti kosila ne more skuhati, sedaj pa je prejela še 190 evrov poračuna za plin, prekinila sejo DZ ter vlado pozvala k ustreznemu ukrepanju?

Foto: Pixabay.com

V oddajo Kdo vam laže je iz Štajerske klicala starejša gospa, ki je povedala svojo težko zgodbo, saj komaj preživi iz meseca v mesec. Gledalka je povedala, da ji je vlada Janeza Janše v prejšnjem mandatu pokojnino za 40 let delovne dobe dvignila na 620 evrov.

V nadaljevanju je gledalka povedala, da za občinsko stanovanje plačuje 200 evrov najemnine, sedaj pa je prejela še poračun za plin in to v višini 190 evrov. Gledalka je v nadaljevanju predstavila dejstvo, da si vsak dan niti kosila ne more skuhati, kako bo šele plačala teh 190 evrov. Na drugi strani pa od trenutne vlade ni nobenih ukrepov, ki bi pomagali upokojencem.

Voditelj oddaje Boris Tomašič je v nadaljevanju gledalki povedal, da jo bo nekdo poklical z Nova24Tv in ji bodo poskušali pomagati. Hkrati je voditelj premierja Roberta goloba vprašal, če sliši ljudi kaj mu govorijo.

Vir: Nova24TV