(Video) Boris Tomašič: “Ali imamo na POP TV novice in poročila ali televizijo Svoboda?”

Foto: Twitter (arnika)

Boris Tomašič je v oddaji Kdo vam laže prikazal prispevek POP TV, s katerim so Roberta Goloba prikazali ko nekoga, ki si zasluži več pozornosti kot vsi ostali politiki ali dogodki. V prispevku govorijo kako je Robert Golob preskočil razred, doktoriral pri 27-letih in poleg tega bil še uspešen športnik.

V nadaljevanju je Boris Tomašič povedal, da vsekakor lahko gre za uspešnega in sposobnega človeka, vendar kljub temu želijo po njegovem na POP TV narediti samo propagando Gibanju Svoboda. ” Ali gre sedaj tukaj za poročila oziroma novice ali imamo televizijo Svoboda? To kar se dogaja na POP TV je televizija Svoboda,” je povedal Tomašič.

V nadaljevanju je dejal, da je to logično, saj je brat Marte Kos, ki je vidna članica Golobove stranke poročen z urednico POP TV. Zaradi tega je jasno, da dobo Goloba na POP TV hvalili ne glede na to kaj bo naredil. V nadaljevanju je Tomašič še povedal, da je mentaliteta teh medijev, kot, da je Robert Golob kot Kim Il Sung, ki se ni rodil ampak je nastal. Mediji ga bodo želeli prikazati kot božanstvo.

Vir: Twitter (Nova24TV)