(Video) Boris Tomašič razkril način zazrtosti stranke SD v prihodnost! Način zazrtosti vas bo morda presenetil ali pa tudi ne!

Foto: Nova24TV

Po sobotni predstavitvi programa stranke SD, ki naj bi bil zazrt v prihodnost Slovenije do leta 2030, se je teme dotaknil tudi Boris Tomašič v oddaji, Kdo vam laže. Tomašič je v oddaji analiziral tudi nastop Tanje Fajon v oddaji politično na RTV Slovenija.

Po besedah Borisa Tomašiča Slovenija takšnega blatenja s strani evropskih poslancev v Evropi ni bila deležna še nikoli doslej, kot to počno ravno sedaj nekateri poslanci, ko je na oblasti Janez Janša.

Prav tako je Tomašič jasen, da se mu zdi prepoved snemanja sestanka delegacije poslancev Evropskega parlamenta, za interne namene nepojmljivo in lahko pomeni samo eno in to je, da želi nekdo nekaj prikriti ali pa zatajiti. Tomašiču se prav tako ne zdi nič spornega, da predsednik vlade Janez Janša, ni sprejel omenjene delegacija, saj je imel v tistem času drug bolj pomemben obisk evropskega predstavnika.

V oddaji Tomašič ni mogel mimo nenehnega ponavljanja Tanje Fajon v oddaji Politično, da je Slovenija zapravila  predsedovanje EU in ji ob tem povedal dejstva, da je Slovenija pred časom gostila vrh EU, kjer so bili prisotni vsi voditelji držav članic in Zahodnega Balkana. Ob tem je še dodal, da so vsi po vrsti izrekali posebne pohvale za organizacijo tega dogodka. Zato zaradi enega tvita, kot je prepričana Tanja Fajon in SD, ne more biti zapravljeno predsedovanje Slovenije EU, ampak gre samo za propagando.

Ker naj bi bila po besedah Tanje Fajon stranka SD zazrta v prihodnost, bolj kot vse ostale stranke v Sloveniji je Boris Tomašič predvajal posnetek njihove zazrtosti v prihodnost.

Video dostopen na tej povezavi.

Sami presodite, za kakšno vrsto zazrtosti gre v primeru stranke SD.

Uredništvo