(Video) Boris Tomašič: “To pa je smešno, samo mi gre na jok, 100 dni ta vlada dela na tem, da prepreči recesijo v Nemčiji?! Se temu reče božji kompleks?

Ob 100 dneh vlade Roberta Goloba si je premier privoščil zdrs, ki ga od človeka, ki opravlja tako pomembno funkcijo ljudje vsekakor ne bi želeli. Na vprašanje ali je Slovenija pripravljena na recesijo v Nemčiji, je premier odgovoril: “Mi si sto dni prizadevamo za to, da preprečimo recesijo v Nemčiji.”

Na izjavo premierja se je odzval tudi Boris Tomašič, ki je dejal: “To pa je smešno, samo mi gre na jok, 100 dni ta vlada dela na tem, da prepreči recesijo v Nemčiji?! Se temu reče božji kompleks? Kaj vam je, gospod Golob?”. Tomašič v nadaljevanju poudarja, da bi Golob rad reševal recesijo v Nemčiji, medtem, ko je ni sposoben reševati niti doma.

V oddaji je Tomašič še poudaril, da je vlada namesto normalne novinarske konference ob njenih 100. dneh vladanja, pripravila cirkus. “In namesto normalne tiskovne konference smo videli Studio City, v katerem so bili glavni akterji predsedniki koalicijskih strank.” Svoje razmišljanje voditelj utemeljuje na dejstvu, da je zadevo vodil Marcel Štefančič, prisotna pa je bila tudi Petra Bezjak Cirman, prej zaposlena na RTV, danes vodja UKOM-a in nenazadnje žena “neodvisnega” novinarja Primoža Cirmana.

Marcel Štefančič, ki je oddajo vodil v najbolj gledanem času, je več kot očitni navijač, propagandist Roberta Goloba. In po 100 dneh, namesto, da bi vlada povedala, kaj je naredila, naredi nek “šov” in promovira Marcela Štefančiča …”, razmišlja Boris Tomašič.

Vir: Nova24TV in Twitter