(Video) Boris Tomašič: “Vlada razpada pri živem telesu, sedaj je samo še vprašanje kako dolgo bo ta agonija trajala in katerega ministra bo še “šutnil””

Foto. Zajem zaslona (Nova24TV)

Svtovni rekorder v vodenju najdaljše oddaje Boris Tomašič, se je zaradi kot sam mnogokrat pravi veliko gradiva, le nekaj dni po uspehu ponovno vrnil v studio Nove24TV. Že v naslednjem tednu po njegovem rekordu je namreč vlada Roberta Goloba ostala brez treh ministrov in zato je Boris Tomašič v oddaji Kdo vam laže razkril nekaj razlogov za takšno stanje ter kaj to pomeni v prihodnje za Golobovo vlado. Sam je prepričan, da je to sedaj konec trenutne vlade.

Kot poudarja Boris Tomašič je Robert golob trenutno brez štirih ministro in ima v vladi sedaj šestnajst ministrov. Po njegovih besedah je sedaj Golob ugotovil, da se z dvajsetimi ministri ne da delati, zato bi naj pred novim letom število le-teh zmanjšal. In to kljub temu, da je na začetku svojega mandata trdil, da nujno potrebuje 20 ministrstev.

Vse te zadeve po besedah Tomašiča pomenijo konec njegove vlade. Sedaj je samo še vprašanje kako dolgo bo ta agonija trajala in kdo od ministrov bo še moral oditi. V tem času bo po mnenju Tomašiča Golob samo razmišljal koga bo še odslovil in koga še slabšega bo pripeljal. Tako gremo po njegovih besedah iz slabega na slabše. Dejansko pa imamo v Sloveniji stanje, ko vlada razpada pri živem telesu, Golob pa je izgubil občutek za realnost.

Vir: Nova24TV