(Video) Boris Tomašič: “Zakaj ste šli, ko ste si zlomili prst na nogo k zdravniku, če se zdravite sami?”

Predsednik vlade Robert Golob je s svojimi izjavami že večkrat pokazal, da si zdravstvo in zdravljenje razlaga povsem po svoje. Tako je lani na vsem lepem postal strokovnjak za covid, letos na Blejskem strateškem forumu pa strokovnjak za zdravljenje astme. Zaradi tega ga je Boris Tomašič poimenoval dr. Golob. Ali je pri tem mislil dr. kot zdravnik ali zdravstveni naziv doktor?

Voditelj oddaje Kdo vam laže je namreč predvajal izjavi Roberta Goloba o samozdravljenju in to poimenoval “Praktični nasveti dr. Goloba”. Potem je predvajal posnetka v katerem Golob ljudi lani prepričuje, da imamo dve naravni zdravili proti Covidu-1 in sicer vitamin D in sonce ter morsko slano vodo. Predvaja tudi letošnji govor Goloba, ki trdi, da si je astmo pozdravil sam, ko je prenehal uživati meso in mlečne izdelke. Ob tem pa je razočaran, ker mu zdravniki tega ne verjamejo.

Boris Tomašič je ob teh izjavah dejal, da ga ne skrbi več, saj bo naše zdravstvo razpadlo. Ljudem pa naj vlada da sonca, smeha, sena in ne bomo več potrebovali zdravnikov. Ob vseh teh nasvetih pa se je v zadnjih dneh Golob pojavil s povitim prstom in berglami. Zato je Tomašič premierju zastavil vprašanje zakaj je ob tem obiskal zdravnike, če se zdravi sam?

Vir: Nova24TV