(Video) Boštjan M. Turk: “Imamo vlado, ki vlada po načelu saj ni res pa je!”

Boštjan M. Turk. (Foto: Zajem zaslona Twitter)

Iz dneva v dan lahko zaznamo več kritik na račun trenutne vlade Roberta Goloba in nič drugačnega mnenja o tem nima profesor ter politični analitik dr. Boštjan M. Turk. V zadnji oddaji Ura moči je namreč Turk dejal, da imamo dejansko vlado, ki vlada po načelu “Saj ni res pa je!”

Kot je poudaril dr. Boštjan M. Turk imamo vlado, katere delo bi lahko uvrstili v rubriko zabavnika “Saj ni res, pa je”. Tukaj izpostavlja pojavljanje Tine Gaber v kabinetu predsednika vlade, obisk Urške Klakočar Zupančič na Dunaju z vladnim letalom: V svojem razmišljanju še izpostavlja, da Slovenija ne potrebuje reform, saj so ljudje v Jugoslaviji, ko so se ves čas delale reforme, ljudje z vsako naslednjo živeli slabše.

Prvi resni problem bi morala slovenska vlada obravnavati določbo o ukinitvi motorjev z notranjim izgorevanjem, saj je slovensko gospodarstvo vezano na nemško. Nemško gospodarstvo pa ima velike kapacitete v avtomobilski industriji. Hkrati Boštjan M. Turk poudarja, da obdavčenje prihrankov, nepremičnin in premoženja, ki jih obljublja Levica niso reforme ampak kraja denarja in njegovo preusmerjanje nevladnim organizacijam.

Vir: Twitter