(Video) Česa takšnega še svet in Slovenija nista videla – poslanka Levice Tanja Greif razpravo v DZ razglasila za mobing

Foto: Zajem zaslona X / Andrej Hoivik

Še ko je bila samo ministrica je s svojimi dejanji Asta Vrečko ppkazala kakšna politika, se v Levici zagovarja, danes, ko pa je koordinatorka stranke, so poslanci kot kaže pričeli z poskusi izvajanja takšne politike. Pri stranki Levici je demokracija samo pomen besede, saj s svojimi dejanji in zavzemanji sledijo popolni smeri čistega avtokracizma in totalitarizma. Lahko bi rekli, da delujejo kot je v oddaji Tarča izjavil dr. Vinko Gorenka v smislu “Država, to sem jaz”.

Popolnoma jasno je, da v kolikor se udeležuješ prireditev pod rdečo zvezdo in celo prisostvuješ obletnici ustanovitve Komunistične partije, tvoja načela ne morejo delovati v smeri demokracije. in ravno takšnim potezam smo bili priča s strani Aste Vrečko, ko je bila še samo ministrica. Tudi danes, ko je koordinatorka stranke Levica verjetno ne more iz svoje kože in tako nejni poslanci kot kaže želijo tudi DZ reformirati v tej smeri.

Nepojemljivo in nezaslišano je namreč, da njihova poslanka dr. Tanja Greif razpravo poslancev v DZ označi za mobing. Gre namreč za hram demokracije v katerem se soočajo različna stališča in se o zadevah razpravlja. Greifova pa je takšno razpravo označila za mobing in poslancu SDS očitala izvajanje le tega nad stranko Levic in vlado. Hkrati pa mu “zagrozila” z opominom, če ne bo prenehal s kritiko stranke kot vlade. Gre za dejanje v popolnem nasprotju z ustavno demokracijo.

Vir: X