(Video) Člani evropskega parlamenta Robertu Golobu nastavili ogledalo in ga spravili v močno zadrego

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Alvis)

Kot je sedaj že v navadi, se tudi v Evropskem parlamentu slovenski predsednik vlade ni mogel izogniti svojemu hvalospevu kako je on pomemben za Slovenijo. Na njegovo žalost znajo poslanci evropskega parlamenta spremljati delo svojih poslanskih kolegov iz posameznih držav, se pogovarjati s kolegi iz različnih držav in nenazadnje uporabljati svetovni splet.

Goloba sta tako poslanca evropskega parlamenta postavila pred dejstva in ga spravila v vidno zadrego. Slovenskemu premierju sta tako pojasnila, da ravno poslanci iz Slovenije, ki podpirajo njegovo vlado niso podprli resolucije o Rusiji, ki je državo spoznal kot teroristično.

Hkrati mu je bilo zastavljeno vprašanje, kako potem razumeti takšna dejanja in ne podpreti Ukrajine na vse možne načine. Evropski poslanec se je “obregnil” tudi v nastop Goloba v delu, kjer je navajal, da bi vsi morali postati vegetarijanci in kako bi podnebna religija osrečila vse. Izrečeni so bili tudi pomisleki glede vladavine prava, ker Evropa spremlja dogajanje v Sloveniji in ji ni ušlo dogajanje okoli medijske zakonodaje.

V odgovoru Robertu Golobu je bilo izpostavljeno tudi dogajanje okoli policije in odstopa ministrice Tatjane Bobnar. Izraženi so bili namreč pomisleki okoli domnevnih pritiskov na delo policije.

Vir: Twitter