(Video) Dobro delo vlade za Luko Mesca nerazložljiva uganka

Foto: zajem zaslona (Twitter/Edvard Kadič)

V promoviranju opozicije in očrnitvi dela trenutne vlade so v oddaji Studio City tokrat gostili koordinatorja stranke Levica Luko Mesca. Njegov nastop v oddaji je z zelo zanimivimi besedami pokomentiral Edvard Kadič, ki je zapisal: “Zanimivo (ne)razumevanje realnosti stanja v družbi in delovanja politike. Luka Mesec ni kr en bučko s ceste, ki malo pokomentira vse skupaj.”

Komentar Edvarda Kadiča se je nanašal na odgovor Luke Mesca na vprašanje voditelja o tem s čim naj bi po njegovem Janez Janša koalicijske partnerje prikoval nase. Odgovor Luke Mesca je bil, da tega on ne razume in je vprašanje za koalicijske partnerje. V nadaljevanju mu je voditelj zastavil vprašanje: “Kaj dela on prav in kaj delajo v Levici narobe”.

Kljub odličnim kazalnikom na vseh področjih po besedah Mesca trenutna vlada oziroma Janez Janša nič ne dela prav in naj bi državo spravil na kolena. Mesec je še prepričan, da je država v obupnem stanju in vsepovsod vlada depresija. Vendar se voditelj pri tem ni ustavil in je še vedno želel izvedeti kaj dela Janez Janša prav in kaj Levica narobe, da koalicijski partnerji ne poslušajo Levice, ampak sodelujejo z Janezom Janšo. Toda za Luko Meseca to ostaja nerazložljiva uganka in odgovor vedo samo člani koalicije.

To kaže, da v koaliciji vedo kaj pomeni dobro delo, opozicija pa tega ne vidi, zato ostaja koalicija, ki dela za ljudi nerazložljiva uganka za opozicijo.

Vir: Twitter