(Video) Dr. Aleš Štrancar: “Vlada Roberta Goloba bo slej kot prej padla, saj se bo ob delitvi kolača pričelo medsebojno klanje”

Podjetnik dr. Aleš Štrancar. (Foto: Zajem zaslona Twitter/Albin Vrabič)

Novinarka Vida Petrovčič je v nedeljski oddaji Intervju gostila slovenskega uspešnega podjetnika dr. Aleša Štrancarja. Štrancar je poleg uspešnega podjetništva poznan tudi po tem, da je za namen pluralizacije slovenskega medijskega prostora tedniku Domovina namenil milijon evrov.

V oddaji sta sogovornika spregovorila tudi o “dolžini trajanja” vlade Roberta Goloba. Po besedah dr. Štrancarja lahko od trenutne vlade pričakujemo zelo “kratek rok trajanja” in se bo kmalu ponovila zgodba vlad Mira Cerarja in Marjana Šarca.

“Ta vlada ne bo dočakala štiri leta. Zaradi tega, ker so ti lobiji po eni strani, ko imajo jasnega sovražnika oziroma želijo imeti jasnega sovražnika poenoteni, ko pa se začne delitev kolača, se pa začne medsebojno klanje,” je dejal dr. Aleš Štrancar.

Vse to naj bi se po njegovih besedah odvijalo na nivoju slovenskih oligarhov oziroma tajkunov ki vse stvari v Sloveniji vodijo iz ozadja. Vse to naj bi se odvijalo preko PR služb, ki pišejo članke v korist te politike.

Vir: Twitter