(Video) Dr. Peter Gregorčič: “Koalicija se obnaša kot kaj nam težite mi se imamo tako fino, zato je sedaj znano, da imamo koalicijo floskul.”

Foto: Zajem zaslona Twitter / Ciril

V zadnji Uri moči so se sogovorniki voditelj Bojan Požar in strokovna komentatorja Miran V Videtič in dr. Peter Gregorčič dotaknili zadnjega obdobja vlade Roberta Goloba. Njihovo mnenje je, da imamo koalicijo floskul in za katero bi lahko bila vlada Marjana Šarca res Luka Dončič slovenske politike. Žal je po njihovem Slovenija res padla tako globoko z vlado Roberta Goloba.

Kot je v oddaji pojasnil dr. Peter Gregorčič je nerazumljivo, da gremo proti prvemu letu vlade Roberta Goloba, minister Luka Mesec pa nas prepričuje, da smo šele v 12 tednu leta. Vlada se obnaša tako, da nas želijo prepričevati kako v tem času ne moremo od njih veliko pričakovati. Hkrati pa Gregorčič meni, da se ob vsakem vprašanju koalicija obnaša “pa mi se imamo tako dober ne nam težit, saj smo šele marca in se dajmo decembra pogovoriti”.

Po njegovem mnenju pa bodo decembra šli dopust in potem bodo zopet imeli teden ena. Prav tako je nerazumljivo, da je Golobova vlada znegirala vse reforme, ki jih je zastavila vlada Janeza Janše, sedaj pa so za sabo pustili popolno opustošenje. Dr. Gregorčič je še prepričan, da ta vlada tako ne zna narediti novih reform, zato smo priča vladi floskul in bi res lahko razmišljali, da je bil Marjan Šarec Luka Dončič proti Robertu Golobu.

Vir: Twitter