(Video) Dr. Peter Gregorčič vidi razkritje pogovora ministra Andreja Vizjaka z Bojanom Petanom, v maščevanju ministru, ker želi “smetarskim lobijem” odvzeti denar

Foto: Demokracija

Včeraj sta v oddaji Odmevi pogovor med ministrom Andrejem Vizjakom in Bojanom Petanom, komentirala tudi dr. Peter Gregorič in Primož Cirman. Dr. Gregorčič je povedal, da vzrok razkritja pogovora med Vizjakom in Petanom vidi v potezi ministra, ki je včeraj na vladi dosegel potrditev Predloga zakona o varstvu okolja.

Po besedah dr. Gregorčiča gre takšna poteza “v nos” smetarskim lobijem, kot jih je poimenoval minister in kateri naj ne bi obvladovali samo smeti, ampak tudi nekatere medije. Pri tem je povedal, da naj bi sam imel informacije, da med te medije spada tudi medij gospoda Cirmana. Dr. Gregorčič je svoje razmišljanje zaključil z besedami, da to pomeni odvzem določenega posla in določenih poslov.

Ob objavi posnetka je Edvard Kadič strokovnjak za komuniciranje napisal, da naj bi šlo pri navedbah dr. Petra Gregorčiča za epskih 23 sekund nastopa.

Video si lahko ogledate tukaj.

Vir: Twitter