(Video) Edvard Kadič v Uri moči: “Janez Janša je v toliko kriv v kolikor še en mandat ne vodi vlade, da bi lahko kaj konkretnega naredil”

Foto: Twitter (Johnca)

V zadnji Uri moči so sogovorniki Bojan Požar, Edvard Kadič in Miran Videtič spregovorili o tem kako v Sloveniji oziroma levica za vse krivi Janeza Janšo. Sogovorniki so si tako bili enotni, da smo priča graditvi politike na levici v smeri “Samo, da ni Janša”. Pri vsem tem pa sploh ni pomembno a so predlogi dobri za Slovenke in Slovence.

Edvard Kadič je vsej tej retoriki podal izredno zanimivo stališče: “Janez Janša je kriv v toliko, da ne vodi še enega mandata, da bi lahko kaj konkretnega naredil”. Miran Videt je ob tem dodal, da zato ni kriv Janša ampak volivci. V nadaljevanju je Videtič še izpostavil da leva politi išče krivca v nekom drugem in ne samemu sebi, kar nenazadnje dokazuje tudi zadnja oddaja Tarča.

V njej so namreč kot novega krivca za stanje v Sloveniji želeli pokazati Senka Pličaniča. To dokazuje, da dejansko želijo na vsak način prikazati kako oni niso krivi za nič in vsi ostali za vse. Vse te zadeve so sogovorniki pospremili z nasmehom. V oddaji so izrazili prepričanje, da zadnja poteza Nove Slovenije, ki naj ne bi več želela sodelovati z desnico, ki bi jo vodil Janez Janša, pomeni počasen konec stranke.

Vir: Twitter