(Video) Fanatiki napovedali odpor z orožjem, vlado Janeza Janše označili za nacistično in škofa Zoreta označili za satanista

Foto: Zajem zaslona (YouTube)

Nekateri ljudje gredo v svojih stališčih vse dlje. Tokrat je verski fanatik Uroš Bukovec pozval celo na oborožen upor: “To niso heci, mi se bomo morali organizirati tudi z orožjem”. V videu, ki ga je objavil, zatrjuje, da se bori proti satanistični agendi, člane oziroma podpornike SDS, SNS in NSi pa označil za SS-ovce, proti katerim se je treba boriti. “Dvigam upor in ta upor mora biti vedno večji, proti tem lažnim katolikom, proti tem nacistom,” je dejal Bukovec.

Kot izhaja iz videa, je Bukovec mnenja, da PKP 10 prinaša prepoved svetih maš, kar pa bo po njegovem potrebno braniti z orožjem in vaškimi stražami. Zaradi njegovega tolmačenja PKP-10, ki naj bi kot sam pravi prepovedal svete maše v cerkvah in latinske svete maše, je Bukovec vlado Janeza Janše označil za nacistično. V videu govori tudi, da naj bi za posameznika kazni v primeru organizacije maše znašale do 4.000 evrov za župnišča pa do 100.000 evrov in ta podatek naj bi našel tudi na pravda.si.

To so satanisti, škofe je treba odstranit stran od svetih maš in tudi večino duhovnikov,” je še dejal Bukovec in je hkrati prepriča, da bo v primeru podpore PKP-10 s strani škofa Stanislava Zoreta, treba razpisati tudi referendum. Sam je še prepričan, da bo škof Zore podprl ta zakon in s tem tudi škofa uvršča med sataniste.

Prav tako je Bukovec v videu povedal, da bo prvi kupil orožje in ustanovil vaške straže, saj se za razliko od ljubljanskih policistov, ki jih je označil za mevže on nikogar ne boji. Pozval je tudi k odpoklicu vseh škofov in duhovnikov, saj naj bi bili po njegovem mnenju nacisti ter dodal, da ukrepi predvidevajo zaprtje države za božič in veliko noč.

Celoten članek si lahko preberete tukaj.

Vir: Nova24TV