(Video) Franc Kangler razkril dvoličnost Dejana Zavca – na listi Povežimo Slovenijo ni kandidiral, ker se naj ne bi videl v politiki

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Davorin Kopše)

Kaj pomeni nova svoboda in kakšno politiko bodo vodili lahko vidimo tudi iz primera novo izvoljenega poslanca na listi Gibanje Svoboda Dejana Zavca. “V Gibanje Svoboda sem vstopil, ker lahko se vidim kjer lahko ustvarjam s somišljenjaki” je na POP TV razlagal Zavec.

Nadaljeval je, da vse ostale politične struje pozna. Skozi 30 letno obdobje naj bi spoznal, da mu le Gibanje Svoboda ponuja tisto svobodo in razmišljanje malemu človeku. Pri tem bi bilo vse lepo in prav, če pri tem kot kaže ne bi šlo za očitno dvoličnost.

“Noo dvoličnost. Osebno sem ga poklical pred volitvami, ter ga povprašal po kandidaturi. Dejal mi je da se ne vidi v politiki!” so besede s katerimi je to izjavo Zavca pospremil Franc Kangler iz liste Povežimo Slovenijo. Kangler je še dodal, da ga zanima kaj bo Gibanje Svoboda naredilo za športnike in malega človeka. Oziroma bodo dvignili davke za malega človeka.

Toliko o načelnosti in kompetentnosti posameznih predstavnikov v stranki Gibanje Svoboda.

Vir: Twitter