(Video) France Cukjati: “Komunisti so pod svobodo razumeli, da lahko delali kar so hoteli in to gledamo pod Svobodo tudi danes”

Foto: Zajem zaslona X / SDS

Po oddaji Intervju, ki jo je priparvil dr. Jože Možina je jasno zakaj so še pred oddajo s Francetom Cuktotalitarizem, svoboda, poimenovanje, nejatijem na levici angžirali določene posameznike. Spomnimo, da je Barbara Rajgelj napadla dr. možino in vodstvo, ker mu dovoli delati takšne oddaje. Dr. Cukijati je namreč razkril kar nekaj neprijetnosti za levico in novo vrstvo svobode, ki jo obljubljajo Golobovi.

Nekdanji predsednik Državnega zbora je pojasnil, da so si komunisti svobodo predstavljali kot da lahko delajo kar želijo. Na žalost pa takšno ponavljanje zgodbe lahko gledamo danes v primeru Golobove Svobode. Pri tem je navedel denimo sporne prakse, ki se jo poslužuje trenutna oblast na RTV Slovenija. Prav tako je dr. Cukijati opozoril, da nova medijska zakonodaja ne prinaša nič dobrega.

V svojem razmišljanju je prepričan, da si trenutna oblast predstavlja svobodo kot nekaj kar jim omogoča, da delajo vse kar hočejo. Dotaknil se je tudi vračila denarja iz naslova glob, ki so bile izdane zaradi nezakonitih protestov. Po besedah nekdanjega predsednika DZ je to izključno reakcija totalitarizma.

Vir: X