(Video) Glas ljudstva: “Opozicija z interpelacijami krade Bogu čas in državi denar. Janeza Janšo pa rušijo že od konca 80. let to lahko pomeni, da je on tako pameten ali da so oni tako butasti!”

Foto: Zajem zaslona (YouTube)

V oddaji Glas ljudstva, ki jo pripravljajo na Nova24TV, so tokrat ljudi na ulicah, spraševali, kakšno je njihovo mnenje o interpelacijah, ki jih v zadnjem času vlaga opozicija. Večina sogovornikov je bila prepričana, da opozicija to dela iz obupa. Ljudje na ulici so tudi prepričani, da bi se morala opozicija raje kot z interpelacijami ukvarjati, s težavami s katerimi se spopada Slovenija in vsa Evropa ter svet.

Eden od sogovornikov je prepričan, da opozicija z interpelacijami krade Bogu čas, državi pa denar. Poleg tega je poudaril, da je cilj opozicije samo rušenje vlade Janeza Janše in ne dejansko delo v korist države. Poudaril je tudi, da se skuša Janeza Janšo rušiti že od konca 80. let, zato je po njegovem na mestu vprašanje: “Ali je Janez Janša tako sposoben ali pa so oni tako butasti?”

Ena od sogovornic je mnenja, da bi morala opozicija tudi povedati, kakšne so njihove rešitve, ne pa da samo govori kaj je narobe. Ljudje na ulici so tudi prepričani, da je težava v tem, da je leva politika zgubila oblast in sedaj želijo za vsako ceno priti nazaj na oblast.

Vir: Nova24TV in YouTube