(Video) Golob pokazal, da Michelinove zvezdice niso zastonj!? Kdaj lahko poplavljene družine pričakujejo klic premierja, kot ga je prejela Ana Roš?

Robert Golob in odnos do upokojencev. (Foto: Zajem zaslona Twitter / Alvis)

Mnogi že več let opozarjajo, da se michelinove zvezdice ne podarjajo kar tako in je potrebno za njih nameniti pošteno vsoto finančnih sredstev. Kljub temu, da ostajajo takšne podrobnosti kolikor se le da skrite pred ljudmi, vseeno zadnja poteza Roberta Goloba kaže, da te teorije le pijejo vodo. Po tem, ko je Ana Roš prejela tri michelinove zvezdice je namreč prejela klic predsednika vlade, ki ji je ob tem čestital.

To ne bi bilo nič nenavadnega, če zadeva ne bi razkrivala, da se je Roševa ob tem zahvalila predsedniku vlade in mu celo dejala, da jo lahko kadarkoli pokliče saj ga močno podpira. Da je Ana Roš že v času covida, ko smo imeli vlado Janeza Janše in je le ta pomagala gospodarstvu, sama veliko bolj navijala za levo politično oblast. Kljub vsem oblikam pomoči, ki jo je nudila država gospodarstvu tarnala kako nemogoče je preživeti.

Vsi vsej zgodbi pa je najbolj žalostno, da Roševa nonšalantno sprejme čestitke in ob tem izjavi, da je potrebno samo trdo delati. Si je pri tem zastavila vprašanje, koliko ljudi je trdo delalo, da so si lahko postavili domove, ki so jih narasle reke v trenutku odnesle? Danes pa kljub trdemu delu nimajo podpore države, da bi si lahko povrnili to svoje imetje? Zato je več kot upravičeno vprašanje, kdaj bo Robert Golob poklical tudi te družine in jih povprašal o njihovih razmerah.

Vir: X