(Video) Ivo Boscarol: “Janez Janša ima genialen spomin, zato se tudi zna odločiti med dobro in slabo izbiro”

Foto: Zajem zaslona (Youtube - Celjski sejem)

Eden najuspešnejših slovenskih podjetnikov, če ne celo najuspešnejši Ivo Boscarol je na POP TV z Urošem Slakom spregovoril tudi o tem zakaj je bil Janez Janša dober predsednik vlade. Glede na pogovor in že znana stališča ajdovskega podjetnika do trenutnega premierja Roberta Goloba, bi lahko zaključili, da sta se pogovarjala zakaj je Janez Janša boljši predsednik vlade kot Robert Golob.

https://twitter.com/nadkaku/status/1669764902649573377?s=20

Seveda v pogovoru se Uroš Slak ni mogel izogniti malo provokativnemu vprašanju, če je dejansko bil Janez Janša boljši premier kot je Robert Golob. Ivo Boscarol je hitro voditelju pojasnil, zakaj je bilo z nekdanjim premierjem dobro delati. Ajdovski podjetnik je voditelju povedal, da je Janez Janša kljub svoji izobrazbi (obramboslovec) v času krize državo peljal podjetniško.

V nadaljevanju je Boscarol pojasnil, da v kolikor se želi podjetje voditi uspešno je potrebno poslušati več mnenj in se na koncu dogovorjenega držati. In tako je po mnenju podjetnika takrat deloval Janez Janša, hkrati pa se je odločal za problematične rešitve v tistem času oziroma se je znal odločiti za boljšo od slabih rešitev. V zaključku je Ivo Boscarol še dejal, da ima Janez Janša izreden spomin in je zel pameten, saj glede na dejstvo, da je dobil toliko polen pod noge, še vedno ima visoko podporo. To pa po njegovih besedah nenazadnje kaže, da nekaj dela prav.

Vir: Twitter