(Video) Joc Pečečnik o “prijateljih” iz Šmarce: Občudujem vse kolege tudi iz Šmarce, da brez vsakega znanja izključno iz lastnih egov napadajo najvišje politične funkcije, pri tem pa ne vedo, kaj storiti za večjo blaginjo Slovencev.

Foto: Zajem zaslona (YouTube)

“Šmarski kolegi niso prava družba zame”, je včeraj v oddaji Osebno z Valentino Plaskan na Planet TV o svojih “kolegih iz Šmarce”, kot jih je poimenoval Marjan Šarec, povedal Joc Pečečnik. V oddaji je namreč Joc Pečečnik spregovoril tudi o politiki in političnih razmerjih, pri tem pa se seveda ni mogel izogniti politiki Marjana Šarca, ki prihaja iz istega kraja kot on osebno.

Pečečnik je v pogovoru še povedal, da v kolikor bi se sam kdaj hipotetično odločil za takšno funkcijo – predsednika vlade, države, bi najprej naredil načrt in pri tem zelo dobro vedeti, kaj bi najprej moral narediti, če bi mu bilo zaupano vodenje države.

Malo hudomušno je pripomnil, da občuduje vse te kolege tudi iz Šmarce, ki po njegovem brez vsakega znanja in izključno iz lastnih egov napadajo najvišje politične funkcije. Pri tem po njegovih besedah sploh ne vedo kaj in kako bi se moralo v Sloveniji določene stvari urediti, da bi bili ljudje bolj srečni in bi se standard v državi povečal.

Vir: Twitter