(Video) Jože Možina: “Vsi, ki zaradi Borisa Tomašiča norijo in žalijo niso demokrati, zato odločen NE partijskemu enoumju”

Boris Tomašič in dr. Jože Možina. (Foto: Zajem zaslona RTV Slovenija)

Že pred uradnim predvajanjem zadnje oddaje Intervju, ki so si jo lahko gledalci ogledali na RTV Slovenija v nedeljo 22. 1. 2023 je bilo prelitega mnogo negodovanja in žaljenja. Nasprotniki pluralizacije RTV Slovenije in medijskega prostora so se namreč obregnili pod dejstvo, da je voditelj dr. Jože Možina gostil direktorja RTV Slovenija Borisa Tomašiča.

Vsem nasprotnikom in skeptikom je že na začetku oddaje voditelj Jože Možina pojasnil, da v kolikor so imeli možnost predstavitve različni profili gostov, se mu zdi prav, da tudi oseba kot je Boris Tomašič dobi možnost predstavitve. Možina je na začetku gosta lepo seznanil s prošnjo, da je komunikacija spoštljiva in gost mu je potrdil, da je pri njem komunikacija vedno spoštljiva

V oddaji je gost Boris Tomašič jasno in nedvoumno poudaril, da nikoli ne napada oseb ampak kritizira njihovo delo, ker si želi, da bi bilo le to boljše. Kljub odprtemu pogovoru in predstavitvi tudi pogleda s strani konservativnega novinarja oziroma medijskega delavca, nekateri še vedno napadajo tako voditelja kot gosta.

Vsem takšnih je avtor oddaje Jože Možina poslal jasno sporočilo: “Tu je intervju z B. Tomašičem Ne maram butlov, če vam je všeč ga le širite naprej. Za tiste, ki zaradi gosta/vsebine norijo in žalijo pa povem, da niso demokrati. Slovenci nočemo države z javno TV le za ene. Odločen NE partijskemu enoumju, ki vodi v diktaturo!”

Vir: Twitter[td_smart_list_end]