(Video) Kako Branko Grims glede migrantske problematike z dejstvi popolnoma “povozi” poslanca Gibanje Svoboda Lenarta Žavbija

Foto: Zajem zaslona (Twitter/SDS)

“Po ustavi ima vsak Slovenec pravico živeti varno in nobena pravica nobenega tujca ne more biti nad to pravico,” je na 24ur poslanec SDS mag. Branko Grims pojasnil težave Slovenije z ilegalnimi migranti Lenartu Žavbiju poslancu Gibanje Svoboda. Poslanec SDS mag. Branko Grims je na POP TV namreč širši slovenski javnosti in tudi poslancu Gibanja Svoboda Lenartu Žavbiju z dejstvi pojasnil kako napačna je trenutna politika vlade glede ilegalnih migracij, s čimer omejujejo tudi pravice Slovenk in Slovencev.

“Velika laž je, da ograja ne deluje. Če bi bilo to res, potem odstranite ograje okoli ministrstva za notranje zadeve, tudi predsednik vlade naj okoli domače hiše odstrani svojo veliko ograjo. Ograja še kako deluje in vi to veste. Meje ste odprli, ker je vaš cilj uničenje slovenstva,” je poslanec Grims pojasnil Žavbiju.
V nadaljevanju je poslanec SDS pojasnil, da ograja deluje kot preventiva, saj daje signal kako je potrebno spoštovanje lastnega pravnega reda. S svojimi dejanji sedaj Vlada RS daje signal, da v Sloveniji ne spoštujemo niti lastnega pravnega reda.
“Begunci iz Ukrajine pridejo na mejni prehod, zaprosijo za azil in ni nobenega problema. Vi torej zavestno odpirate meje ilegalnim migrantom, s čimer izpostavljate nevarnosti vse državljane in celotno Evropo, ki že preučuje ukrepe proti Sloveniji,” je še poudaril mag. Branko Grims.
Vir: Twitter SDS