(Video) Kako je Jure Ferjan s predstavitvijo številk o zadolževanju Slovenije s strani posameznih vlad popolnoma ziritiral Marka Bandellija. Slednji začel vpiti, da Jure Ferjan laže!

Foto: Demokracija

Na seji Državnega zbora so poslanci razpravljali tudi o proračunu za prihodnji dve leti. Ker poslanci opozicije med njimi tudi Stranke Alenke Bratušek trenutno vlado Janeza Janše obtožujejo največjega zadolževanja v zgodovini Slovenije, je Jure Ferjan postregel z drugimi podatki.

V svojem izvajanju je Ferjan poslancem SAB povedala, da vse skozi poudarjajo, kako je trenutna vlada zadolžila državo, v resnici so pa sami najbolj zadolžili Slovenijo. Povedal je še, da je vlada Alenke Bratušek Slovenijo zadolžila za 8 milijard in 600 milijonov evrov, od tega so 5 milijard namenili bankam. Trenutna vlada pa sredstva namenja ljudem, gospodarstvu in za reševanje epidemije Covid-19.

To je tako razjezilo poslanca SAB Marka Bandellija, da je vstal iz poslanske klopi in začel vpiti na poslanca, da laže. V nadaljevanju je Bandelli poslanca še obtoževal, da s številkami zavaja, na kar je moral podpredsednik Branko Simonovič posredovati in poslanca umiriti.

Vir: Twitter