(Video) Kako je Nataša Pirc Musar obtoževala policijskega nasilja Janševo vlado, danes ko Zoran Janković počne večje nasilje nemo molči

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Andrej Hoivik)

Ko je delo nastopila vlada Janeza Janše so na levici “vpregli” vse razpoložljive sile, da so pomagale pri rušenje vlade. Pri tem ni bilo niti pomembno ali ljudje zaradi zaostrenih zdravstvenih razmer ogrožajo zdravje drugih ljudi, kot niti zagotavljanje pogojev, ki bi pripomogli k uspešnemu boju proti epidemiji. Kot je mogoče videti, se je takrat “aktivirala” tudi Nataša Pirc Musar, ki je bila sedaj izvoljena za predsednico republike. Ironično je, da danes, ko v Ljubljani policisti na silo z zemljišča odstranijo lastnika, ker nasprotuje gradnji kanalizacije, ki jo načrtuje župan Janković pa nemo molči.

Pred časom je namreč Pirc Musarjeva navajala, da naj bi vlada Janeza Janše posegala v svobodo izražanja, kljub temu, da so v osrednjih poročilih na nacionalni televiziji največ časa dobili ravno protestniki. Novoizvoljena predsednica je vlado tudi obtoževala, da sankcionira zbiranje in to ne počne v luči preprečevanja širjenja virusa.

Vlado Janeza Jaše je obtožila tudi pravnega huliganstva, ker naj bi obraze iz Facebooka uporabila za iskanje kršiteljev predpisov. In to kljub temu, da kot kažejo posnetki je bilo obnašanje določenih posameznikov naklonjenih sedanji oblasti (Roberta Goloba) skrajno neprimerno in prostaško.

Kar je še bolj zaskrbljujoče je to, da danes ista Nataša Pirc Musar nemo molči, ko policisti na silo odvlečejo lastnika zemljišča. In to samo zaradi tega, ker nasprotuje gradnji kanalizacije, ki jo želi izvesti Zoran Janković čez vodovarstveno območje. V tem primeru je mogoče več kot očitno zaznati dvojna merila, ki jih kaže novoizvoljena predsednica.

Vir: Twitter