(Video) Kako je “novi obraz” levice Robert Golob Zorana Jankoviča razglasil za kraljico na šahovnici in najmočnejše orožje levice

Foto: Twitter (Posameznik Glavan)

V času sodobne tehnologije težko kakšna stvar ostane neopažena in zato jo je bistveno lažje osvetliti ter s tem prikazati kako si nekateri želijo manipulacije z ljudmi. To se dogaja tudi v primeru promocije Roberta Goloba, kot novega obraza levice, ki si ga želi ta politična opcija videti na mestu predsednika vlade.

V javnosti se je namreč pojavil posnetek kjer je bil Robert Golob govorec na kongresu stranke Pozitivna Slovenija s katero je levica želela na mesto predsednika vlade ustoličiti ljubljanskega župana Zorana Jankovića. Že takrat je Robert Golob povedal, da če bi se primerjal s figurami na šahovnici bi bil skakač, ker rad skače sem in tja. In to še kako drži, saj vidimo kako je prestopal iz stranke v stranko, iz politike v gospodarstvo ter obratno in sedaj ustanavlja zopet novo stranko.

Kar je še bolj pomenljivo je, da je takrat Zorana Jankovića primerjal s kraljico, ker naj bi šlo za najmočnejše orožje levice. V svojem nastopu je še povedal, da Janković ni kralj, ki bi ga bilo potrebno braniti, zato bi bilo zanimivo videti kdo je tisti kralj na levem političnem polu, ki ga tako krčevito branijo.

Spomniti se je potrebno tudi, da je bil Robert Golob podpredsednik stranke Pozitivna Slovenija, zato nikakor ne gre za nov obraz v slovenski politiki, kot želi levica to prikazati. Na temo vstopa Goloba v politiko pa je Zmago Jelinčič Plemeniti za Nova24TV povedal, da bi se z njegovim vstopom v politiko leva politična opcija v treh četrtinah leta sesula sama vase. To naj bi bila po mnenju Jelinčiča v bistvu rešitev za Slovenijo.

Vir: Twitter  in Nova24TV