(Video) Kako Lidija Divjak Mirnik v svoji vnemi izjavi: “vsi ostali pa smo popolnoma, popolnoma, popolnoma nesposobni.”

Foto: Nova24TV

Poslanka z vrst opozicijske LMŠ Lidija Divjak Mirnik vse bolj “blesti” s svojimi izjavami, ki jih navaja v Državnem zboru, ki so včasih tudi zelo negativno nastrojene proti trenutni vladi.

Kot poroča E-maribor je Lidija Divjak Mirnik v času županovanja Franca Kanglerja v Mariboru, sodelovala s svetniki iz SDS, NSi in še nekaterimi drugimi “desno” usmerjenimi svetniki, zato je njena negativna retorika proti trenutni oblasti nepojasnjena.

Se je pa v teh dneh, ko Marjan Šarec ob predstavitvi programa LMŠ za naslednje volitve navaja, kako je v Sloveniji vse narobe pod to vlado in kako bodo v primeru prevzema oblasti vse zadeve vrnili na “predhodno raven”, pojavil še en zanimiv video omenjene poslanke. Divjak Mirnikova je dejala: “Vsak, ki ima v teh časih pogum prenašati vse to, kar počnejo tisti, ki so edini zveličani, da vodijo to državo, ker oni znajo vse, vsi ostali pa smo popolnoma, popolnoma, popolnoma nesposobni.”

Če je temu res tako, kot se je deklarirala Divjak Mirnikova, potem si težko predstavljamo kako bi lahko v LMŠ ponovno vodili vlado?

Vir: Twitter in e-maribor