(Video) Kako se Rudi Medved ustraši razkritja ministra Aleša Hojsa, o tem kakšne osebne podatke vse je prejemal minister Boštjan Poklukar

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Arnika)

Komisija, ki preiskuje domnevno vmešavanje ministrstva za notranje zadeve v delo Policije, je danes zaslišala notranjega ministra Aleša Hojsa. Vendar je so s strani dobili tudi informacije, ki si jih niso želeli in je minister razkril delo ministra v vladi Marjana Šarca. Hojs je razkril tako podatke, ki so predsednika komisije Rudija Medveda tako zaskrbeli, da je ministru odvzel besedo.

Minister Aleš Hojs je tako razkril, da je po določenem času ministrovanja želel izvedeti kakšne podatke in poročila je prejemal njegov predhodnik na tem položaju Boštjan Poklukar. Hojs je prejel vzorec enega od takšnih poročil OKC, ki je razkril, da je minister Poklukar prejemal imena in priimke posameznikov, ki so jih policisti obravnavali.

S tem je Hojs razkril podrobnosti, ki jih komisija ni želela slišati, zato je Rudi Medved ministru odvzel besedo, ker kot kaže se je ustrašil, da bi minister razkril še kakšno nečednost njihovega nekdanjega ministra?

Vir: Twitter