(Video) Kako so se v KUL pred dobrima dvema letoma “obmetavali” z obtožbami ob razpadu vlade! Kdo jim verjame, da bi danes vladali drugače?

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Janez Janša)

Ko danes ljudje poslušajo poslance in kandidate KUL-a dobi človek občutek, da so le-ti prepričani, da imajo ljudje v Sloveniji zelo kratek spomin. Vendar ljudje določene zadeve še kako dobro pomnijo, tudi zaradi sodobnih socialnih omrežij. Ena od takšnih zadev so tudi izjave s katerimi so se v KUL-u “obmetavali”, ko je vlada Marjana Šarca ob bližajoči se krizi pred dobrima dvema letoma “vrgla puško v koruzo”.

“Ta koalicija ni imela več nobenega smisla, ukvarjala se je še samo z medsebojnim komolčenjem in kadrovskim kupčkanjem”, je takrat dejal koordinator Levice Luka Mesec. Alenka Bratušek je povedala: “So področja, kje pravzaprav nismo naredili veliko ali skorajda nič.

Šarec je takrat govoril, da je bilo preveč amandmajev in da je bilo dogovorjeno za en amandma, potem pa je druga stranka vložila dodatne amandmaje. In na takšen način je od leta 2018 do začetka leta 2020 vladal KUL. Danes pa obljubljajo kako bodo oni vse rešili in kako imajo rešitve za vse. Jim verjamete, da lahko sedaj po vsem povedanem vladajo drugače?

Vir: Twitter