(Video) Ker novinarka ni zadovoljna, da predsednik združenja hotelirjev Slovenije pove, da je za slabo zasedenost krivo avstrijsko zaprtje države, sama zato okrivi ukrepe slovenske vlade

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Marijan Turjan)

Novinarji POP TV se bolj kažejo, da tako kot opozicijo moti dobro delo vlade tudi njih to kot vse kaže iz dneva v dan bolj moti. Tokrat so pripravili v oddaji 24ur prispevek o zasedenosti nastanitvenih objektov v Sloveniji.

V oddaji so prikazali prispevek, v katerem so gostili Gregorja Jamnika, predsednika združenja hotelirjev Slovenije, ki je povedal, da jih je presenetil avstrijsko popolno zaprtje države in Slovenija naj bi bila na vseh naslovnicah svetovnih medijev kot epidemiološko najslabša država, kar vpliva na poslovanje hotelov.

Ker gost ni omenil, da so za slabo zasedenost hotelov krivi ukrepi vlade in s tem ni okrivil trenutne vlade je to storila novinarka sama. Navajala je, da so za takšno stanje krivi ukrepi kot so omejitev druženja, prepoved slavja in odprti lokali do 22. ure ter dodala: “Vse to je strmoglavilo povpraševanja po nočitvah”. V nadaljevanju sam predsednik združenja hotelirjev Slovenije pove, da je za stanje krivo avstrijsko zaprtje države.

Vir: Twitter