(Video) Ko je Golob rabil glas so se v Trbovljah odzvali, sedaj, ko jih zebe se ne zmeni za njih

Razočarani prebivalec Trbovelj. (Foto: Zajem zaslona Twitter/Ciril)

Prebivalec Trbovelj je na POP TV lepo opisal sliko, ki smo jo priča v Sloveniji pod Golobovo vlado in kako je le ta prišla na oblast. “Ko je on rabil naš glas, smo se odzvali. Kje je pa on danes?”, se je jezno na ukrepanje oziroma bolje rečeno ne ukrepanje Golobove vlade odzval jezni prebivalec Trbovelj.

V Trbovljah se namreč kot kaže sledijo mnogim občinam po Sloveniji, ki to zimo svojim krajanom zaračunavajo enormne zneske energentov. Kot je poročal POP TV so v Trbovljah v decembru položnice “podivjale”, zato so prebivalci dvignili svoj glas. Nekatere položnice za ogrevanje in komunalo naj bi presegale celo vrednost 500 evrov.

Tako se je denimo pred Komunalo Trbovlje zbralo okoli sto jeznih občanov, ki opozarjajo na nerazumno povišanje cen energentov. Pri tem ne gre prezreti, da so dejansko ravno v tej občini še spomladi volivci kandidatu Gibanja Svobode namenili skoraj 50 odstotkov glasov. To je poudaril tudi jezni prebivalec, ki je v kamero jasno povedal, da ko je Robert Golob potreboval njihov glas so se odzvali, danes, ko oni potrebujejo njega pa ga ni.

Gre namreč za cene, ki jih upokojenci in zaposleni z nizkimi pokojninami ne bodo mogli poravnati.

Vir: Twitter