(Video) Koga se boji Robert Golob? Predsednica državnega zbora zopet z neprimernim obnašanjem na državni proslavi

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Metod Logar)

Minilo je komaj 6 mesecev od kar je predsednica državnega Urška Klakočar Zupančič zbora s svojim neprimernim obnašanjem zasenčila državno proslavo. Kljub dejstvu, da so mnogi takrat in še po tem opozarjali, da takšno obnašanje ni primerno za funkcijo, ki jo opravlja, je kot kaže slast oblasti tako močna, da se trenutne politike takšna opozorila ne dotaknejo. Prav tako, kot vse kaže si nihče ne upa povleči odločnih potez s katerimi bi pokazal, da se tako ne ravna.

Na petkovi proslavi ob dnevu samostojnosti in enotnosti je namreč proslavo ponovno s svojim nedostojnim obnašanjem zasenčila predsednica državnega zbora. Tudi tokrat je na proslavo prišla z mahanjem in pozdravljanjem prisotnih v dvorani.

Glede na dejstvo, da je bila državna proslava v Cankarjevem domu, je takšno obnašanje predsednice državnega zbora še toliko bolj neprimerno in nedostojno. Zaradi vseh zadev, ki si jih je Klakočar Zupančičeva privoščila v teh 6 mesecih je več kot na mestu vprašanje: Koga se boji Robert Golob? Kot predsednik stranke in vlade bi lahko predsednico državnega zbora pozval k dostojnemu obnašanju oziroma ji vsaj v stranki odvzel pristojnosti, hkrati pa od svojih poslancev zahteval, da ji izrečejo nezaupnico.

Vir: Twitter