Slovenski zlati deček Luka Dončić vedno znova dokazuje svojo veličino, ki presega meje košarkaškega igrišča. Dončić je namreč po odlični predstavi v tekmi proti Brooklynu dokazal, da mu zvezdniški status nikakor ni stopil v glavo, saj je naredil prav vse kar je bilo v njegovi moči, da bi polepšal dan mlademu navijaču z epilepsijo. Ni mi namreč namenil le kratkega pogovora in fotografiranja, ampak mu je podaril tudi svoje športne copate z avtogramom.

9-letni deček Brayden Whitley, ki boleha za epilepsijo, je svojega idola spoznal že pred tekmo, ko so se košarkaši NBA ogrevali. Za nekaj momentov se je svojemu idolu pridružil na košarkaškem parketu, nato pa je po tekmi sledilo presenečenje, ki ga ni pričakoval.

 

Poskrbel za nepričakovano presenečenje
Potem, ko je sodnik naznanil konec tekme, se je slovenski šampijon odpravil proti slačilnici, kjer je na hodniku vnovič srečal svojega vnetega navijača. Dončić si je nepričakovano sezul Nike košarkarske copate v katerih je blestel tekom tekme, jih podpisal in jih izročil mlademu navijaču. Ni potrebno posebej poudarjati, da je bil deček izjemno vesel, prav tako pa tudi njegov oče, ki ga je spremljal.

Avtorica Hana Murn, video in več si lahko ogledate tukaj.