(Video) Luka Mesec ima rešitev za visoke cene nepremičnin! Njegovo ministrstvo bo gradilo stanovanja po ceni 7 evrov za kvadratni meter!

Foto: Zajem zaslona (Nova24TV)

Trenutni ministri z predsednikom vlade Robertom Golobom in predsednico državnega zbora Urško Klakočar Zupančičevo podajajo nelogične in nekompetentne izjave. Pri tem ni nobena izjema minister Luka Mesec, saj je le ta v zadnji oddaji Tarča na RTV Slovenija podal izjavo, da bo njihova vlada zgradila 20 tisoč novih stanovanj in to po ceni 7 evrov na kvadratni meter.

Ker je v oddaji Luka Mesec želel upravičiti povečanje števila ministrstev tudi s tem, da bi se v Sloveniji lažje gradila nova stanovanja, mu je Boštjan M. Turk zastavil vprašanje kako bodo realizirali obljubljen načrt gradnje javnih stanovanj. Prav tako je Boštjana M. Turka zanimalo koliko bodo nova stanovanja stala davkoplačevalce. Mesec je navedel, da bo njihova vlada uvedla avstrijski model in gradila stanovanja po 7 evrov na kvadratni meter.

Aleš Primc je na izjavo ministra Luke Mesca ljudem predlagal, da za gradnjo 70 kvadratnih metrov velikega stanovanja zberejo 490 evrov in jim za to vsoto minister zgradi novo stanovanje. “Vsi, ki imate 490 EUR! Nesite jih Luka Mesec in vam bo zgradil stanovanje 70m2. Danes je v Tarči na RTV Slovenija zagotovil, da bo gradil stanovanja po 7 EUR m2,” je zapisal Aleš Primc.

Vir: Twitter