(Video) Luka Mesec popolnoma zataval, saj niti ne ve o čem se pogovarjajo na vladi!

Foto: X / Tolemamo

Iztekajoči se teden res ni teden ministra za delo Luke mesca. Po tem, ko ga je pred poslanci sam predsednik vlade razkril, da ne pozna svojega dela, se je sedaj na novinarski konferenci še sam zapletel v takšen krog. Že na začetku tedna ob poslanskih vprašanjih premierju, je ta pojasnil, da navedbe ministra Mesca o tem, da naj bi vlada znišala sredstva namenjena za socilne transferje.

Pred dnevi je namreč Luka Mesec v oddaji Tarča na predsednika vlade prevalil odgovornost za zmanšanje sredstev za socialne transferje. V začetku tedna pa je kar pred poslanci Golob pojasnil, da te navedbe ministra ne držijo in je on odgovoren za takšno znižanje. Sedaj pa je kar sam minister pred novinarji pokazal, da niti ne ve kaj se na vladi pogovarjajo.

Ker Slovenija krepi nadzor na notranjih mejah, je novinarje zanimalo, če se s takšnimi ukrepi strinjajo tudi pri Levici. Minister mesec je dejal, da se morajo v stranki o tem pogovoriti in da vlada tako ni razpravljala o tej temi. Takšen odgovor je dal minister kljub temu, da je predstavnica UKOM-a jasno in nedvoumno na začetku povedala, da je vlada na zadnji seji razpravljala na to temo. S tem je minister Luka Mesec še enkrat več pokazal, da niti ne ve o čem se na vladi pogovarjajo.

Vir: X