(Video) Marijan Pojbič, opoziciji KUL: “Do sedaj ste vse obvladovali od zadaj, sedaj pa vam je vlada Janeza Janše stopila na prste.”

Foto: SDS

V razpravo, ki so jo zahtevali v opoziciji o domnevnem mafijskem upravljanju z državo in korupcijo, se je vključil tudi poslanec SDS Marijan Pojbič. Pojbič je v svoji razpravi povedal, da v opoziciji KUL koalicijo obtožujejo napadov tako na medije kot sodnike.

V nadaljevanju je Pojbič povedal, da bi bilo dobro pogledati nekaj osrednjih slovenskih medijev in kmalu bi bilo jasno, kdo koga napada. “Nesprejemljivo, 85 % vseh medijev imate levičarske strukture na razpolago in pod kontrolo”, je v svoji razpravi navedel Marijan Pojbič. Glede na povedano ga je zmotilo, da želi opozicija, koalicijo obtožiti, da pritiska na medije in sodstvo.

V tem primeru gre po besedah Pojbiča za dvojna merila in dodaja, da je odziv opozicije takšen, ker naj bi do sedaj obvladovali vse iz ozadja, sedaj pa jim je vlada Janeza Janše stopila na prste. Pojbič je zato prepričan, da bo vlada Janeza Janše ta mandat pripeljala do konca, državo do demokratičnosti in konec koncev, da bo dobila naslednje volitve.

Vir: Twitter