(Video) Marjan Šarec zopet presegel samega sebe, saj je potezo Igorja Zorčiča, da omogoči glasovanje v Državnem zboru, označil za “pahorjanstvo”!

Marjan Šarec danes ni mogel skriti razočaranja, da je ob napovedani obstrukciji seje Državnega zbora leve politične opcije, predsednik Državnega zbora Igor Zorčič ostal v dvorani in s tem omogočil glasovanje o zakonih, ki so jih imeli poslanci na dnevnem redu.

Potezo Igorja Zorčiča je označil za “pahorjanstvo”, ampak so po njegovem časi, ko se je treba odločiti, na kateri strani je kdo. Šarec je prepričan, da je KUL tista, ki se zavzema za demokracijo in želi državo obdržati v normalnih tirnicah, kljub temu da je ob prihajajoči zdravstveni krizi obupal in odstopil s položaja ter ob zakonih, ki prinašajo korist ljudem, ne želijo glasovati.

Šarec je še prepričan, da s to potezo Zorčič trenutni vladi drži “štango”, vlada pa po njegovem ne spoštuje zakonov in dela po svoje. Vendar tudi takšne izjave in poteze, ki so jih poslanci KUL-a danes naredili, kažejo, komu je mar za državo in državljane in komu ne.

Vir: Twitter