(Video) Mark Boris Andrijanič: “Ni besed s katerimi bi opisal hvaležnost in čast, da sem služil domovini kot prvi minister za digitalno preobrazbo!

Foto: Zajem zaslona (Facebook)

Ob koncu mandata je prvi minister v Sloveniji za digitalno preobrazbo Mark Boris Andrijanič svoje delo povzel v kratkem video posnetku. V njem se je med drugim zahvalil za izkazano zaupanje in izrazil, da mu je bilo v čast, da je lahko služil domovini na takšen način. Kot izhaja iz objave na socialnem omrežju in nagovoru se po opravljeni nalogi nekdanji minister vrača v Anglijo

“Ni besed, s katerimi bi opisal hvaležnost in čast, da sem lahko služil domovini kot minister za digitalno preobrazbo. Hvala, draga Slovenija, za priložnost in srečno!”, je ob koncu mandata sporočil Mark Boris Andrijanič. Nekdanji minister je v videu povedal, da Vladno službo zapušča z nasmehom. Za njim je naporno in hkrati izjemno uspešno leto, je v nagovoru izpostavil Mark Boris Andrijanič.

Izrazil je še ponos, da mu je uspelo v tem kratkem času vzpostaviti izredno zagnano, ki kar po tekočem traku uresničuje ukrepe za digitalno preobrazbo. V tem času je zaživela že polovica ukrepov, ki jih je lani predlagal strateški svet, kar kaže na odlično delo ekipe pod vodstvom Marka Borisa Andrijaniča.