(Video) Maske padajo! Posnetki, ki razkrivajo “neodvisnost” kluba županov in njihovo podporo lansiranju Roberta Goloba v politiko

Foto. Zajem zaslona (Twitter/Edvard Kadič)

Na Planet TV so predstavili prispevek v katerem so razkrili, da dobre tri mesece pred volitvami maske padajo. Vse bolj očitno je kdo si želi Roberta Goloba na mestu predsednika vlade in med njimi so tudi člani novega Kluba neodvisnih županov.

Objektivi so namreč zabeležili srečanje kočevskega župana Vladimirja Prebiliča, ki je vidni član novega Kluba neodvisnih županov, z desno roko Roberta Goloba, Andrejem Ribičem in Otmarjem Zornom, ki velja za velikega dobavitelja električne energije Elektru Ljubljana.

Na Planet TV so še izpostavili, da so v Klubu neodvisnih županov pred dnevi zatrdili, da gre v primeru poročanja o podpori Robertu Golobu z njihove strani za interpretacijo medijev, ki želijo s tem škodovati Klubu neodvisnih županov. Kot kažejo ti posnetki pa temu ravno ni tako in so ugibanja o njihovi podpori Golobu dokaj natančna.

V prispevku so na Planet TV postregli še s podatkom, da so Robert Golob, Andrej Ribič in Otmar Zorn do konca leta 2021 obvladovali 2,5 milijardi evrov prihodkov, zato gre po njihovem brez dvoma za politično zgodbo kapitalskih moči. Prav tako pa se je minuli teden pojavila informacija, da se iz politike umika Jure Leben, ki bi naj stranko Z. Dej predal Robertu Golobu.

Vir: Twitter in Planet TV