(Video) Miha Pogačnik o Ljudmili Novak: “Gospa se pa na vse spozna, malo kdo dela dobro, malo o odpravninah”

Foto: Zajem zaslona (Youtube)

Lahko bi rekli, da je Ljudmila Novak zopet “udarila” po desnici in Janezu Janši. Sedaj jo je zmotilo, da si na desnici upajo kritizirati NSi oziroma njihov “dogovor”, da Valentin Hajdinjak ostaja na mestu prvega moža DARS-a. Kot kaže po mnenju Novakove, na desnici samo kadri NSi kvalitetno in strokovno opravljajo svoje delo v državnih podjetjih.

Da je Novakovi SDS trn v peti je že dolgo znano, prav tako je že dolgo znano, da močno simpatizira s slovensko levico. Sedaj jo je iztirilo, da se NSi očita, da je Valentin Hajdinjak ostal na mestu prvega moža DARS-a zaradi političnega kupčkanja. Glede na dejstvo, da je Golobova vlada hitro zamenjala vse kadre, ki so prišli na položaje v času vlade Janeza Janše, Hajdinjak pa je ostal, človek težko drugače razume to kot politično kupčkanje. Kljub temu se Novakova s tem ne strinja.

Na družbenih omrežjih so ob takšni izjavi Novakovo pričeli spraševati, če so kadri SDS pa nesposobni in je samo Valentin Hajdinjak profesionalec. Pravnik Miha Pogačnik pa takšno razmišljanje Ljudmile Novak razume kot: “Gospa se pa menda spozna na vse. Malo koliko kdo dela dobro, malo o odpravninah. Motivacijski šov. Prosim za objavo CV in referenc gospe.”

Vir: Twitter