(Video) Mirko Mayer prepričan, da je Golob brez ideologije, zato trenutno gledamo bolj vlado Luke Mesca kot Roberta Goloba

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Domovina)

Odgovorni urednik informativnega programa na Planet TV je za Domovino spregovoril o aktualnih političnih temah, protestih ter nenazadnje spornih Balkanskih poslih podjetja GEN-i, v času, ko ga je vodil aktualni premier. Kot odgovorni urednik informativnega programa Mayer ne razume, kdo je premierju svetoval, da ignorira oddajo v prime timu in to na nacionalki, ko bi lahko pojasnil nekatere domnevno sporne posle. Golob se je nerazumljivo raje odločil, za nastop v oddaji, kjer je govoril o všečnih stvareh.

“Ker Golob nima ideologije in edini, ki jo v tej koaliciji ima, je Luka Mesec, gledamo 15. slovensko vlado bolj vlado Luke Meseca kot pa vlado Roberta Goloba,” je za oddajo Vroča tema spregovoril Mirko Mayer. Poleg tega sta se z voditeljem Luko Svetina dotaknila tudi protestov upokojencev, ki se borijo za višje pokojnine.

Ker mnogi namigujejo, da za protesti stoji stranka SDS je Svetino zanimalo ali tudi Mirko Mayer to vidi tako. Mayer je delil mnenje, da je bil Pavle Rupar res pred leti poslanec stranke SDS, ampak je v preteklosti večkrat izrazil nestrinjanje s politiko te stranke. Se pa po mnenju Mayerja pri protestih pojavi veliko simpatij tudi s strani SDS, kot se jih je v preteklosti s petkovimi klesarji na strani današnje koalicije.

Vir: Domovina