V včerajšnji oddaji Kdo vam laže je voditelj Boris Tomašič malo za šalo na novo pozicioniral tržno znamko Nova24TV: “Nismo več Janševi, mi smo hišni medij Socialnih demokratov”. To je izjavil po tem, ko je bil na novinarski konferenci stranke SD pred današnjo interpelacijo Vaska Simonitija prisoten samo snemalec Nove24TV. Kljub temu, da je bil snemalec iste medijske hiše pred kratkim nezaželjen na njihovih tiskovnih konferencah. Boris Tomašič je še povedal, da je karma res plaža.

Ta dogodek se je zgodil nedolgo po tem, ko so v stranki SD snemalcu Nove24TV preprečili na novinarsko konferenco Tanje Fajon. Takrat je njihov tiskovni predstavnik Denis Sarkić v telefonskem pogovoru direktorju omenjenega medija dejal, da si prisotnosti medija v stranki SD ne želijo.

Včeraj se je zgodba obrnila v popolnoma drugo smer. V stranki SD so ponovno pripravili novinarsko konferenco na kateri pa je bil prisoten samo snemalec Nove24TV. “Dober dan spoštovane, spoštovani in hvala da ste se udeležili novinarske konference Socialnih demokratov,” je nadvse vljudno dejal nekdanji minister za kulturo Dejan Prešiček pozdravil snemalca omenjenega medija.

Več lahko preberete na spodnji povezavi.

Vir: Nova24TV

Uredništvo