(Video) Napihovanje Golobove vlade na RTV Slovenija v polnem zamahu – sedaj poročajo že o neuradnih uspehih vlade

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Albin Vrabič)

Napovedi, da s spremembo Zakona o RTV, ki ga je sprejela Golobova vlada tisti, ki so ves čas vlade Janeza Janše poročali o protestnikih in sami protestirali dobivajo veljavo, se kot kaže vse bolj uresničuje. Tako denimo sedaj v Dnevniku voditelji poročajo o neuradnih novicah, kaj naj bi vlada storila v letu 2023.

Tako je denimo voditeljica Dnevnika Katarina Golob Veselič poročala, da naj bi se po neuradnih informacijah že v tem mesecu sestal koalicijski vrh na katerem naj bi razpravljali o reformah. Ob tem je navedla, da naj ljudje pogledajo kakšne bodo te reforme. V nadaljevanju so predvajali nagovor predsednika vlade pred novim letom, kjer navaja: “leto 2023 bo leto reform”.

Ob takšnem poročanju nacionalnega medija ljudje opozarjajo, da gre za politični aktivizem na RTV Slovenija s strani stavkajočih v času vlade Janeza Janše. Ti ob tem poročajo o neuradnih uspehih trenutne vlade, medtem, ko opoziciji ne namenjajo nobene pozornosti. Hkrati opozarjajo, da je bila zgodba v času Janševe vlade ravno obratna.

Vir: Twitter