(Video) Nataša Pirc Musar in Milan Brglez sta si v “lase skočila” kar med oglasi na POP TV

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Slovenski nacionalist)

Volilna kampanja za predsednika republike se še ni dobro začela, ko smo že priča različnim potezam kandidatom, kako drugega prikazati v negativni luči. Tokrat smo priča različnim obtoževanjem celo kandidatov na levici, saj kot kaže sami čutijo velik pritisk, ker ne vedo kdo jih bo dejansko podprl. tako sta si denimo na POP TV med oglasi v “lase skočila” Nataša Pirc Musar in Milan Brglez.

Ob oglasnih sporočilih je namreč spor med kandidatoma nastal zaradi dohodkov obeh gostov. Tako je Nataša Pirc Musar protikandidatu Milanu Brglezu očitala, da je izpostavil njeno plačo, sam pa le te ne razkrije. Brglez je v odgovoru Pirc Musarjevi dejal, da jih lahko razkrije svojo plačo.

Daj že enkrat, objavi na svoji spletni strani, pismo, ej”, je Brglezu navrgla Nataša Pirc Musar. Vendar to še ni bilo vse, saj je bilo izrečeno, da naj objavi dohodninsko napoved sebe in žene, potem bo pa lahko govoril. Milan Brglez je Pirc Musarjevi dejal, da sedaj je pa res šla nizko. Tako smo že bili priča ostremu “obmetavanju” z obtožbami na levici.

Vir: Twitter