(Video) Ne maram butlov: “Robert Golob, kaj bodo Madžari Blejski otok in hotele naložili na vlak in odpeljali?

Foto. Zajem zaslona (Nova24TV)

“Ta je hujši kot Šarec”, je v oddaji Kdo vam laže, izjavo Roberta Goloba komentiral voditelj Boris Tomašič. V oddaji je namreč predvajal posnetek Roberta goloba v oddaji tarča, kjer je razlagal kako narobe je sedaj vse, ko se prodaja Sava Turizem, saj po njegovo v Sloveniji gre za edinstvene lokacije, ki jih ni več.

Tomašič se je na to izvajanje Goloba odzval z vprašanjem, če je bilo v času luksemburškega ali ameriški sklada vse dobro, sedaj, ko bi pa naj delež kupil madžarski sklad je pa vse narobe. V nadaljevanju je še voditelja zanimalo, če bodo sedaj Madžari Blejski otok in hotele naložili na vlak in odpeljali. Tomašiča je zanimalo tudi, če Golob meni, da bodo izkopali hotel Bernardin in ga bodo odpeljali iz države.

Vsem skeptikom je povedal, da bo vse ostalo v Sloveniji ter v kolikor bo investitor dobro investiral, si lahko ljudje obetajo dobre službe in dobre plače. To nima nobene veze s tem kdo je lastnik, ampak samo kako opravlja z lastnino. Za konec je Tomašič še dejal: “Pa to naj bi bil predsednik vlade? Bog ne daj! Pa ta je še hujši kot Šarec.”

Vir: Twitter