(Video) Nekateri blizu trenutni oblasti bodo zopet zadeli terno. Vlada poskrbela za 20 dobro plačanih služb posameznikov, ki naj bi komunicirali z nevladnimi organizacijami!?

Foto: Twitter (Ministrstvo za javno upravo)

Odkar nevladne organizacije v imenu trenutne oblasti vlagajo zakone, so te tako nevladne kot je Zemlja ravna ploskev,” so besede s katerimi je Igor Pirkovič opisal stanje v Sloveniji pod oblastjo Roberta Goloba. V nadaljevanju prispevka je prikazal kako si trenutna oblast predstavlja delovanje vlade v sodelovanju z NVO-ji in kako si lahko pri tem nekateri obetajo  dobro plačane službe.

Novinar Pirkovič je v prispevku izpostavil dejstvo, da je celo ministrstvo za javno upravo objavilo, da vlada izpolnjuje zaveze do nevladnih organizacij. To bo vlada počela tako, da bo imelo vsako ministrstvo predstavnika za komunikacijo z NVO-ji, kar bi tako lahko pomenilo dodatnih 20 zaposlitev po ministrstvih.

Torej bi lahko vlada Roberta Goloba ponovno počela to, kar so pred tem sedanji koalicijski partnerji očitali vladi Janeza Janše – ne transparentno kadrovanje. Kaj pomeni takšno kadrovanje – cunami?

V prispevku je Pirkovič izpostavil tudi to, da vlada Roberta Goloba kljub pozitivnemu mnenju strokovne komisije ne bo Jurija Groznika obdržala kot glavnega državnega odvetnika. To kot kaže po merilih Goloba ni strokovno mnenje? Menda ja ni pozabil svojih besed: “Ni poanta v zamenjavah, poanta je v imenovanju na podlagi strokovnosti.”

Svoboda je verjetno pri predsedniku vlade prinesla drugačna stališča?

Vir: Twitter01