(Video) “Neumorna” Ljudmila Novak zopet nad vlado Janeza Janše in tokrat kar v Evropskem parlamentu

Foto: Zajem zaslona (Youtube)

Nova24TV je včeraj objavila posnetek, ki ga je prejela in v katerem Ljudmila Novak v Evropskem parlamentu izvede napad na vlado Janeza Janše. S tem se je pridružila politiki Blaža Zgage, Tanje Fajon, Irene Joveve in ostalim, ki so v času vlade Janeza Janše želeli prikazati kako je v Sloveniji vse narobe, z enim in edinim ciljem – priti na oblast.

Novakova je v Evropskem parlamentu razlagala, da naj bi Roberta Goloba ustvarila vlada Janeza Janše, ker naj bi odstavljala razne direktorje, izvajala čistko na RTV Slovenija in STA. Novakova je še dodala, da naj bi po njenem bila tudi NSi žrtev tega. S takšnim ravnanjem se je Novakova pridružila Blažu Zgagi in njemu podobnih, ki vestno in neumorno izvažajo neresnice o Sloveniji v tujino – Evropo. Ob svojem izvajanju je evropska poslanka morda pozabila, da Golob ni bil odstavljen z Gen-i ampak mu je potekel mandat, tako kot vsem ostalim direktorjem, ki so bili v tem času zamenjani. Vse kaže, da se tudi ni spomnila kako so z odhodom Bojana Veselinovića z vrha STA vse težave tam izginile.

Nastop, ki ga je “uprizorila” Novakova v Evropskem parlamentu kaže, da si za NSi želi pot v levo, kar je dokazala še v času, ko je bila predsednica omenjene stranke. Svojo naklonjenost levici je dokazala tudi, ko se je govorilo o nastanku vlade Janeza Janše, saj je takrat dejala: Če kdo s svojimi destruktivnimi ravnanji in neprimernimi tviti škoduje desnici, potem je to prav večni predsednik SDS.

Vir: Nova24TV