(Video) Peter Jančič prepričan, da ni kriv Robert Golob ampak Erika Žnidaršič, ker naj bi namerno prikrivala dejstva o Golobovi plači v oddaji Tarča

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Marijan Turjan)

V zadnji oddaji Tarča je nastopil Robert Golob, ki je zopet prikazal drugačno verzijo svoje plače. Po tek, ko je pri Urošu Slaku na POP TV navajal, da njegova plača znaša 6.000 evrov, je v oddaji Tarča kazal podatke po katerih naj bi imel 7.000 evrov plače.

Kot je včeraj v oddaji Kdo vam laže opozoril novinar Bojan Požar je pri Golobu potrebno pogledati plače v preteklih letih, ne plačo za januar 2022. In iz javno dostopnih podatkov izhaja, da je bil njegov neto prejemek v letu 214.034 evrov, kar preračunano pomeni 17.836 evrov na mesec. To je bistveno več od 7.000 evrov kot je zatrjeval Golob.

Na socialnem omrežju so ljudje pričeli tako zastavljati vprašanje kdo pri vsem tem zavaja? Na te objave se je odzval tudi novinar Peter Jančič, ki je prepričan, da to ni krivda Roberta Goloba, ampak Erike Žnidaršič in RTV Slovenija, ker ne opravljajo svojega osnovnega novinarskega dela in tako ne preverjajo ter namerno prikrivajo dejstva o nekajkrat višji plači Goloba. Jančič je še prepriča, da te podatke namerno skrivajo in to ne gre za javno televizijo.

Kako pristransko deluje oddaja Tarča z Eriko Žnidaršič pa je še enkrat opazilo tudi budno oko nekaterih gledalcev. Ljudje so namreč opazili, kako ima opozicija v naprej pripravljena vprašanja, saj se je Šarec mimo uradne teme in sicer Viktorja Orbana in že v naslednjem trenutku je RTV Slovenija Ponudila sliko Janeza Janše z Viktorjem Orbanom.

Vir. Twitter